Menu

U15 Liga 3 vinder på udebane mod Bjerringbro IF

image Bjerringbro IF - U15 L3 2-3
21. august 2017 kl. 09:26

 

 

U15 liga 3 holdet vandt på udebane 2-3 over Bjerringbro IF. 

 

Træneren Stefan Wittmann har indsendt kampreferat.
Viborg kom rigtig godt fra start og presset Bjerringbro helt i bund. Der er blevet spillet fodbold lige efter bogen og flere angrib bliver spillet fantastisk igennem et fuldstændigt rundtosset Bjerringbro hold. Helt fortjent kommer Viborg foran 1-0 hvor Nils Wittmann sparket en frispark fra 18 meter i målet. Det grønne hold skulle ikke vente ret længe inden Jonathan Underbjerg forhøjet til 2-0 med et super hovedstød efter en frispark af Nils Wittmann. Men vi ved jo at 2-0 er det farligste føring og så kom Bjerringbro efter et boldttab på midtbanen og et hurtigt omstilling til 2-1 lige før pausen.

Viborg kom meget nervøse fra pausen og derfor overtog Bjerringbro lige så stille kampen. De grønne drenge glemte fuldstændig hvad de er god til og istedet for at spille bolden hurtig og med få berøringer, blevet der slået en lang bold efter den anden. Det var lidt utilfredsstillende. Dog kom Viborg foran 3-1 efter en frispark af Jonas Agerholm som målmanden ikke kunne holde fast og Wilhelm Pallmann sparket fra 2 meter ind i et tomt mål.

Nu begyndte Viborg at huske deres spil igen. Men når man lige er i starten af turneringen og spiller på denne måde, offensiv med fuld pres og hurtig pasninger, sker der jo fejl en gang i mellem og efter igen et boldttab og et hurtig omstilling kom Bjerringbro på 3-2.

Dog viste drengene vilje og kampgejst og gav alt for at forsvare 
forspring.

 

Tusinde tak til Stefan Wittmann for at skrive ord om kampen