Menu

Serie 2 vinder for femte gang i træk

image
04. september 2017 kl. 08:36

Artikel fra Viborg Folkeblad

 

Serie 2 spillet var ikke til UG, men træner Svend Aage Kristensen og resten af VFF's serie 2-hold tog søndag endnu en sejr, da holdet vandt 3-1 i udebanekampen mod Galten.

Kampens første mål faldt efter en halv time, da holdets absolutte topscorer, Christoffer Meldgaard, blev spillet fri af Christian Hjelm Jacobsen. Et træk og et hårdt, fladt vristspark senere var bolden i mål, og topscoreren kunne juble over sit tolvte mål i sæsonen.

Selvom begge hold havde mulighederne til mål forblev halvlegen dog uden yderligere scoringer, og det fortsatte langt hen i anden halvleg, hvor nettagene imidlertid blafrede lystigt til sidst.

Først var det Jesper Høj Nielsen, som satte pandebrasken på et indlæg fra Christoffer Meldgaard i det 84. minut, hvor Galten i nogle minutter forinden havde modtaget to gule kort og derfor var tilsvarende spillere i undertal. Spændingen kom dog en smule tilbage, da Galten reducerede til 1-2 i det 90. minut. Efter et hjørnespark lykkedes det på tredje ripostskud at få bolden i mål.

Efterfølgende prøvede Galten at få udligningen med et par lange bolde fremad. I stedet for en udligning i sidste sekund, lukkede Kasper Sønderby Kusk kampen, da han fik tid og plads i højre side til at tage et løb alene mod Galtens målmand, efter at forsvaret fejlagtigt havde troet, at han var på vej mod hjørneflaget.

- Jeg er tilfreds med resultatet og ikke med spillet, men det går nok, når der er tre point på kontoen, sagde Svend Aage Kristensen, spillende træner for VFF, efter kampen.

Med sejren udbygger VFF føringen i puljen, efter at TVS vandt over Silkeborg Kammeraterne. Forspringet til puljens toer, FC Silkeborg, som de grønblusede møder på søndag, er i øjeblikket på fire point.

 

Galten FS - Viborg FF 1-3 (0-1)

Mål: 0-1 Christoffer Meldgaard (30.), 0-2 Jesper Høj Nielsen, 1-2 (90.), 1-3 Kasper Sønderby Kusk (90.).

Udvisninger: Galten FS: 2x10 minutter, VFF: ingen.

Kampens spiller for VFF: Oliver Topholt og Kasper Sønderby Kusk.

Tilskuere: 40