Menu

Danmarksserien måtte nøjes med 3-3

image
04. september 2017 kl. 08:40

Artikel fra Viborg Folkeblad

 

Viborg FF's danmarksseriehold spillede fredag aften 3-3 ude mod Randers efter at have været foran både 1-0 og 3-2.

Alligevel var træner René Kjærsgaard glad for det ene point, som Viborg FF fik med fra Randers, da det var hjemmeholdet, som var bedst i kampens afslutning.

- De sidste 15-20 minutter faldt vi helt sammen, der var langt mellem kæderne, og de kunne måske godt have fået et straffespark, lød den ærlige analyse fra René Kjærsgaard, der ellers så en lovende indledning på kampen.

- Vi fik en god start med et tidligt mål efter et godt opspil, men gik ned i kadence igen bagefter. Og selvom vi kom godt ud til anden halvleg og kom foran igen, så slap vi igen presset, mens Randers kæmpede fint.

- Vi mister pointene på nogle dumme fejl, som vi skal have fjernet. Det handler om at gøre tingene færdigt, og det er ikke kun fordi, at vi har et ungt hold. Det havde Randers også. Men nu, hvor kampen er slut, er vi trods alt glade for det ene point, sagde René Kjærsgaard.

Randers Freja - Viborg FF 3-3 (2-2)

Mål: 0-1 Henrik Hykkelberg Jensen (2.), 1-1 Mame Ndiaye (15.), 2-1 Alexander Witting (20.), 2-2 Kasper Jørgensen (40.), 2-3 Henrik Hykkelberg Jensen (58.), 3-3 Henrik Otkjær (74.)

Gule kort Viborg FF: Asbjørn Sennels og Thomas Ramsdal