Menu

Kampreferat U15 - Randers FC

image U15 - Randers FC 2-3 (2-1)
12. maj 2019 kl. 09:06

U15 - Randers FC 2-3 (2-1)

Fra første fløjt kom drengene ud med en stærk energi og vilje for at præstere godt i dag. Det gav pote i form af to hurtige mål indenfor første 7 min. af hhv. Gustav KFR og Ludvig.
Randers for dog hurtigt reduceret til 2-1 efter en opspilsfejl som Randers bare straffer prompte.
Derefter kommer der en lang periode hvor Randers presser os højt og vi har svært ved at for alvor spille ud af deres høje pres. Det lykkedes dog i højere grad til sidst i første halvleg hvor jeg også er tilfreds med nogle fine angreb som kun manglede slutproduktet.
Pausestilling 2-1.

Anden halvleg bliver en lidt mere åben kamp hvor begge hold presser på for en yderligere scoring. Desværre for os var Randers skarpere på deres chancer og afslutninger og score yderligere til 2-2 og 2-3. Vi får et større overtag i spillet derefter men manglede stadig det afgørende slutprodukt og fik ikke afgørende testet Randers-keeperen i anden halvleg.
Vi måtte derfor se os slået af et Randers-hold som på dagen var skarpere end vi var.

Jeg er godt tilfreds med indsats og præstation fra drengene hvor jeg synes vi fik matchet førerholdet godt fysisk og samtidig stadig fik vist gode momenter i vores opspil.
Vi skal fortsat arbejde hårdt på vores tekniske niveau i perioder og slutprodukt i vores afslutningsspil - så var det igen en god lektion for drengene at på det her level kan man blive straffet for hver eneste fejl man laver hvilket var tilfældet fra et meget kynisk Randers-hold.

Dagens målscore: Gustav KFR og Ludvig
Dagens bedste: Victor Kjær