Menu

Træningskamp gav nederlag til Danmarksserien

image
28. juli 2018 kl. 10:13

Danmarksserien var i går i deres anden træningskamp på to uger. I sidste uge mødte de Lyseng som er nedrykker fra 2. division og tabte 4-1 på udebane. I går spillede DS-holde igen træningskamp på udebane mod oprykkerne til Danmarksserien FC Djursland, der bl.a. havde den tidligere topspiller fra FC København med i kampen, César Santin.

 

Kampen i går tabte DS med 3-1, efter at være kommet foran efter seks minutters spil på en hurtig omstilling og fantastisk flot opspil i dybden, udnytter holdet kynisk til at bringe sig foran 0-1 på mål at Kim Stigsen.

 

Efter 20 minutters spil kommer en Viborg-spiller fri, men skyder lige på målmanden.

Pausestillingen bliver 1-1 da FC Djursland kort inden pausefløjt får scoret på et indlæg.

 

Generelt var 1. Halvleg god, DS-holdet arbejder hårdt og der bliver gået ind i alle nærkampe og får også skabt chancer, som ikke udnyttes til fulde.

I 2. 
halvleg var DS presset godt i bund, men holder stand til 10min. før tid, hvor FC Djursland først kommer på 2-1 og efterfølgende på 3-1 af indskiftet César Santin.

"Vi er et helt nyt hold. Vi har mistet ni spiller til højere rangerende hold, hvilke er godt at vi er i stand til at udvikler spiller, men det tager tid at sætte et nyt hold sammen som skal lære at spille i Danmarksserien. De fleste at spillerne er tidligere U19 spiller fra egne række. Det bliver hårdt arbejde, og vi laver mange personlige fejl i kampen mod FC Djursland, men ros til drengene for at arbejde og knokle og vinde nærkampene. Alle gjorde det godt i går og viser at lysten er til stede. Vi stod godt i forsvaret, hvor bl.a. Frederik Jørgensen og Sonni spillede fremragende og viser vilje. Vi skal arbejde med de personlige fejl og konditionen. Paratheden mangler i nærkampene, men det er fedt som træner at stå i denne situation, hvor der er stor udviklingspotentiale" - Rene Kjærsgaard.